top of page

NEXT LEVEL

Kansengelijkheid is een belangrijk thema in onze samenleving. We worden ons er steeds meer van bewust dat we niet allemaal geboren worden met gelijke kansen. Waar je geboren wordt, lijkt je sociaal-maatschappelijk succes en deze scheefgroei wordt al vroeg duidelijk. Dit leidt tot een bubbel met aan de ene kant economische succes en sociale status, en aan de andere kant een talentvolle groep die minder gezien wordt. 

We kunnen de oplossing hiervan leggen bij de overheid die met wetgeving de scheefgroei kan nivelleren. We kunnen vanuit het bedrijfsleven ook zelf verantwoordelijkheid nemen, elkaar opzoeken en de nadruk leggen op wat ons verbindt. We gaan het dan niet meer hebben over diversiteit - we practice diversity. 

Om de kloof te verkleinen geloven wij in dialoog, verbinding en samen leren. Echt contact maken, juist als de verschillen aan de oppervlakte groot lijken.

Met dit doel hebben wij NeXt Level ontwikkeld. Dit programma ontwikkelt het potentieel van een groep young potentials met als sterke basis de - al aanwezige - talenten van de deelnemers. Zij zullen op zoek gaan naar hun purpose, als fundament voor de toekomst. Deelnemers worden uitgedaagd zich te ontwikkelen aan de hand van nieuwe ervaringen, zullen inzicht opdoen door te reflecteren en vanuit hier nieuwe perspectieven op de toekomst ontwikkelen. 

De deelnemers sluiten af met hun eigen Daring Story waarin ze hun purpose verbinden met de taak die voor ze ligt. De groep bestaat voor 50% uit deelnemers uit het bedrijfsleven en voor 50% uit deelnemers die niet uit het bedrijfsleven komen.

NeXt level

Data

Intake:           Januari 2023 | NTB

Kick-off:        Zaterdag 4 februari 2023 | 09.00 - 13.00

Deep Dive:    Vrijdag 3 & zaterdag 4 maart 2023 | dag 1 start 09.00, dag 2                            einde 18.00

Intervisie:      Woensdag 22 maart 2023 | 18.00 - 21.00

Deep Dive:     Zaterdag 8 april 2023 | 09.00 - 18.00

Finish:            Vrijdag 28 april 2023 | 13.00 - 21.00 

Voor wie is het? 

NeXt Level is voor elke young potential die meer wil halen uit zichzelf, die nieuwsgierig is naar het ontdekken van zijn of haar potentieel en zich wil inzetten om dit verder te ontplooien. 

 

Misschien heb je al een traineeship afgerond en denk je na over een volgende stap? Of heb je al een paar jaar werkervaring en wil je een nieuwe weg inslaan? Misschien heb je niet eerder de kans gehad om hier stil bij te staan terwijl je voelt dat je meer kunt? 

 

Ben jij iemand die zichzelf wilt ontwikkelen en zijn/haar perspectief wil verbreden? Dan is NeXt Level het programma voor jou. 

Meer info
Ben je enthousiast? Voor meer informatie, stuur een mail naar stephanie.van.zuilen@peak4.nl.

Wat verwachten we van jou?

We hebben dit programma met zorg samengesteld en hebben veel vertrouwen in onze facilitators en inhoud. Tegelijkertijd realiseren we ons dat het succes valt of staat met wat ook de deelnemers erin stoppen. Daarom vragen we ook iets van jou. We vragen betrokkenheid, eigenaarschap en nieuwsgierigheid. Betrokkenheid door 100% aanwezig te zijn tijdens alle sessies. Eigenaarschap door je in te zetten, voor te bereiden en jezelf te challengen. Nieuwsgierig te zijn naar wat je kunt ontdekken over jezelf en nieuwsgierigheid naar anderen. 

 

Hetzelfde kun je en mag je uiteraard ook van ons verwachten. Wij nemen eigenaarschap om waardevolle dagen te realiseren, zijn betrokken bij ieders ontwikkeling en leertraject en nieuwsgierig naar ieders verhaal, achtergrond en toekomstbeeld.

Praktisch

  • Vijf sessies op inspirerende locaties in de buurt van de randstad (fysiek) 

  • All-inclusive arrangement (incl. ontbijt, diner en overnachtingen)  

  • (schrijf)materialen & benodigdheden


Sluiting inschrijving
23 december 2023

bottom of page