quirine.pleyte@peak4.nl

Quirine Pleyte, partner

Meer dan 12 jaar ontwerp ik programma's die bedrijven ondersteunen bij het verbeteren van individuele, team en organisatorische performance.

Wanneer mensen uit hun dagelijkse omgeving worden gehaald en letterlijk en figuurlijk in beweging komen beinvloedt dit de manier van denken en praten.

Mijn doel is mensen te ondersteunen in hun aspiraties om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Ik geniet oprecht van mensen die hun grenzen opzoeken en op die manier meer invulling geven aan hun leven. Dat wordt het meest zichtbaar bij sportieve prestaties maar het geldt evengoed in een zakelijke omgeving.

Ik heb hier dagelijks ontzettend veel plezier in en krijg veel energie door samen met ons Peak4 team hier heel hard aan te werken.

Naast 1 van de 4 partners van Peak4 te zijn, heb ik een mooi leven samen met Roland de Vlam en onze dochters Milou en Sem. 

gijs.groeneveld@peak4.nl

Gijs Groeneveld, partner

Wat heb je nodig om jezelf en anderen optimaal te laten presteren? Een essentiële vraag binnen de wereld van sport, expedities en uiteraard het bedrijfsleven.

Presteren kent vele gezichten voor mij. Tijdens onze roeitocht van New York naar Rotterdam draaide het om groei en het eindresultaat. De focus tijdens zeven dagen rennen door de woestijn lag op genieten. Verbinding was de drijver om de bergen in te gaan voor mijn vrouw Michelle en mij én om Bruun op de wereld te zetten.

Peak4 biedt mij het platform maatwerk programma's te ontwikkelen en hierin leidinggevenden te begeleiden. Vanuit échte verbinding en positieve energie harde resultaten boeken. 

dirk.loots@peak4.nl

Dirk Loots, partner

Ik ben één van de oprichters van Peak4. Vanuit mijn ervaringen in de
topsport (als speler en als coach) en het zakenleven ben ik altijd geboeid
geweest door de vraag hoe individuen en teams tot grote prestaties komen.

Met deze vraag mag ik mij, in een erg leuk en goed team, dagelijks
bezighouden. Een voorrecht. 

Ik ben getrouwd met Leonie de Lorijn en vader van Fien, Jans en Abe.

floris.evers@peak4.nl

Floris Evers, partner

In mijn woonkamer hangt een schilderij van een oude man met een grijze baard en een wandelstok. ’Aun Aprendo’, ik leer nog steeds. In mijn beleving zijn we nooit uitgeleerd. Persoonlijke ontwikkeling is mijn passie. Het optimale uit jezelf en/of je team halen is in mijn ogen het mooiste dat er is. Niet eenvoudig, maar iedere dag een schitterende uitdaging. 

Erg dankbaar ben ik voor mijn Olympische ervaringen. Naast mijn sportieve carrière rondde ik een master geschiedenis af en ging ik aan de slag als consultant. Na een tweede Olympische zilveren medaille, ditmaal als aanvoerder, was het tijd voor een wereldreis. 

Binnen mijn rol bij Peak4 streef ik ernaar prestaties duurzaam te verbeteren. Samen met mijn vrouw Cato woon ik in de Amsterdamse Jordaan.

 

 

 

edith.bosch@peak4.nl

Edith Bosch

“ The first step toward change is awareness”  

Positiviteit, energie, inspiratie, ontwikkeling en nothing is impossible  zijn woorden die passen bij mij. 
Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen geeft mij enorm veel voldoening. In mijn optiek begint het allemaal met een stukje bewustwording.  Wie ben ik? Wat wil ik? Wat heb ik nodig?
Samenwerken met het Peak4 team om mensen en bedrijven te helpen stappen te maken, doelen te bereiken en dat te vieren is elke keer weer een uitdaging die ik graag aanga.

Trots ben ik op mijn 3 Olympische medailles en mijn winst in het tv programma Expeditie Robinson. 

jan.moolenaar@peak4.nl

Jan Moolenaar

Als projectmanager bij Peak4 ben ik de spin in het web tussen collega’s, klanten, teamleden en leveranciers.

Ik combineer de kennis die ik opdeed tijdens mijn studie sociologie, mijn werkervaring in de logistiek en mijn passie voor reizen met veel plezier. Door individuen, teams en organisaties mee te nemen op een reis naar 'het onbekende’, denk ik dat we daadwerkelijk een verandering teweeg brengen. Ik geniet er van om met mensen samen te werken en om in teamverband unieke en bijzondere reizen te organiseren.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst aan het sporten (voetbal, hardlopen en yoga) of op reis met mijn vriendin.

 

sabrina.saytes@peak4.nl

Sabrina Saytes

Wat motiveert mensen individueel en in groepsverband? Hoe kun je het optimale uit mensen halen en waar komt welk gedrag vandaan? 

Organiseren en creatief bezig zijn dingen waar ik veel energie van krijg. Om de groep heen bewegen, ruimte creëeren voor flexibiliteit en zorgen dat alles perfect verloopt. Een logistiek programma's dat bijdraagt aan de flow van de groep. Binnen Peak4 heb ik de ideale combinatie gevonden tussen de mogelijkheid mij te verdiepen in het gedrag van mensen en het werken in een dynamische organisatie. 

Het is bijzonder om aan de programma's mee te mogen werken en om uitgedaagd te worden door zowel het team als de wensen van de klant. 

 

jeroen.van.schaveren@peak4.nl

Jeroen van Schaveren

Ik beleef ongelofelijk veel plezier aan het in beweging krijgen van mensen.
En dan het liefst in een gebied dat gevormd wordt door de begrippen:  
Persoonlijke groei, Outdoor en Bewustzijn. Daar geef ik op vele manieren vorm aan. 

Bij Peak4 doe ik dat door de organisatie van het logistieke proces van leiderschaps- en veranderingstrajecten. Als het waait, ben ik het liefst op het strand te vinden met mijn nieuwe hobby kitesurfen.

Samen met mijn partner Rika heb ik twee dochters: Manouk en Lyla.

dorine.hurenkamp@peak4.nl

Dorine Hurenkamp

Als projectmanager vind ik het belangrijk om goed te kijken naar de klant en hun wensen, zodat wij onze kennis en creativiteit zo goed mogelijk in kunnen zetten, met als doel een adaptief programma voor de klant te verzorgen.

Ik krijg veel energie van de dynamiek tijdens onze programma's en krijg de vrijheid om mijn eigen skills elke dag weer in te mogen zetten en verder te ontwikkelen.

Met een leuk team, wisselen we veel kennis uit en houden we elkaar scherp. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig en speel ik volleybal. Daarnaast droom ik ooit nog van een fantastische reis de hele wereld over.

lauren.stam@peak4.nl

Lauren Stam

Werken in teamverband is iets waar ik veel energie van krijg. Deze teams heb ik gevonden bij Amsterdam Dames 1 en bij Peak4. Zowel op de hockey als op werk word ik dagelijks uitgedaagd om mijzelf te blijven ontwikkelen, om hard te werken en om in teamverband te presteren. 

Bij Peak 4 ben ik een aantal jaren geleden begonnen met het doen van de administratie. Op dit moment ondersteun ik de projectleiders bij hun logistieke werkzaamheden. 

Naast hockey en werk heb ik mijn diploma Rechtsgeleerdheid behaald aan de UvA. 

 

 

info@peak4.nl

Omid Soltani

Als energie coach richt ik mij op het geven van trainingen waarin energie centraal staat. Hierbij heb ik als doel de deelnemers te inspireren om het het beste uit zichzelf en hun teams te halen.

Ik hoop dat mijn positieve energie mensen motiveert en passie geeft in hun leven, zowel privé als zakelijk. Mijn missie is dat mensen zich fitter en gelukkiger voelen door het verhogen van hun energieniveau en door balans te brengen in datgene wat ze belangrijk vinden en wat ze écht willen doen in het leven.

Samen met Peak4 heb ik al jaren een hele fijne samenwerking, waarbij ik elke keer weer veel plezier beleef als ik verschillende teams in beweging mag brengen. Dankbaar ben ik dat ik gezond ben, voor de mogelijkheden die wij hebben in dit land en voor het mooie leven wat ik deel met mijn vrouw Shanna en zoon Junior.

 

 

suzanne.wentink@peak4.nl

Suzanne Wentink

Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. De vier pijlers waar vanuit de individuele en team performance programs gebouwd worden en waar ik als projectmanager aan mag bijdragen.

Door energie op te wekken, verbinding te creëren en ruimte te geven aan bewustwording ontstaan heel veel bijzondere momenten voor zowel individuen als teams waarmee wij samenwerken. Hoe haal ik het beste uit mijzelf en uit een team? Wie ben ik en waar komt mijn gedrag vandaan?
Ik krijg ontzettend veel energie van het neerzetten van de programma's, de groep in beweging krijgen en echte verbinding en verandering realiseren.

lieke.wolfraad@peak4.nl

Lieke Wolfraad

Van jongs af aan heb ik interesse in het verbeteren van prestaties van sporters en wil ik mij inzetten om ervoor te zorgen dat mensen hun volle potentieel in kunnen inzetten. Tijdens mijn studie bewegingswetenschappen heb ik onderzocht wat de juiste balans is tussen trainen en herstellen om de top te bereiken bij de voetballers van FC Groningen. Ik geloof erin dat een goede balans tussen trainen en herstellen essentieel is voor duurzaam goed presteren. Deze inzichten uit de topsport heb ik toegepast binnen het bedrijfsleven waarbij ik programma’s en strategieën heb neergezet om medewerkers optimaal te laten presteren. Ik ben een optimist die graag nieuwe dingen creëert en resultaten boekt. En ik wil nu graag mijn impact vergroten door meer mensen te bereiken samen met het team van Peak4. Ik woon in Amsterdam samen met Stijn en ben moeder van Sem

laura.ozinga@peak4.nl

Laura Ozinga

Ik vind het mooi als mensen verbinding met zichzelf of elkaar vinden, inzichten en bewustzijn vergroten en daarmee in beweging komen.

Mijn ervaring heb ik op gedaan in het bedrijfsleven. Op het gebied van leidinggeven, concept ontwikkeling en innovatieprogramma's.
Ik ben een veranderaar, krijg energie van het ontwikkelen van programma's en deze te begeleiden, en neem hierin mensen op een enthousiaste manier mee. Dat is ook wat ik bij Peak4 mag doen.

Ik ben getrouwd met Glenn en moeder van Kim, Tijn en Daan

martijn.van.westerop@peak4.nl

Martijn van Westerop

Een positieve impact hebben op mensen en organisaties, met aandacht voor het individu, dat is de basis bij alles wat ik doe. Zowel in het bedrijfsleven als in de sportwereld, met uitgebreide ervaring in beide werelden. Als extern professional ben ik bij Peak4 in diverse programma's betrokken in het ontwerpen en in de uitvoering voor de verschillende klanten.

Ik heb een brede interesse en nieuwsgierigheid, in mijn werk met een focus op performance en ontwikkeling; educatie en onderwijs horen daar ook bij. Vaak ook met een internationale dimensie, dat maakt het wat mij betreft nog interessanter en leuker. Mede daarom hebben mijn vrouw Geeske en onze kinderen, zoon Mees en dochter Jip een periode in Zwitserland gewoond, een prachtig avontuur voor ons alle vier.

steven.louwerse@peak4.nl

Steven Louwerse

"Het komt altijd goed"

Als logistiek medewerker bij Peak4 ben ik de stille kracht achter de schermen. Samen met het projectteam zorg ik ervoor dat, wat er ook gebeurt, het programma vloeiend verloopt.
Anticiperen en improviseren met elkaar combineren, daar hou ik van. Iedere uitdaging die op mijn pad komt is weer een andere en dat is wat ik zo leuk vind aan Peak4.

 

Steven Louwerse:

alexa.kuit@peak4.nl

Alexa Kuit

Gegrepen door de dynamiek tussen en binnen de mens, leg ik mij nu bijna 20 jaar toe op het ‘ont-wikkelen’ van individu, team en organisatie. Naar de kern gaan om van daaruit het beste naar boven te kunnen halen; het is altijd weer een mooie en boeiende tocht.

Mijn kracht is dat ik met energie, humor en zorgvuldigheid op heel persoonlijke wijze resoneer met mijn omgeving en zo een vertrouwelijke sfeer creëer om samen in te werken en leren. Ik schrijf en publiceer verhalen over persoonlijke ontwikkeling, groei en performance.

Last but zeker niet least woon ik samen met mijn heerlijke drietal Lauren, Tijn en Diek.

 sophie.kuijper@peak4.nl

Sophie Kuijper

Als stagiair bij Peak4 probeer ik ondersteuning te bieden waar nodig. Ik vind het een uitdaging om een team zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Hiervoor geloof ik dat je niet alleen een team als geheel, maar ook elk individu moet stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

De interesse voor teams en individuen heb ik ontwikkeld tijdens mijn studie psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, welke ik momenteel aan het afronden ben. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en speel ik hockey.